Wednesday, March 2, 2011

Mahal ke korset PB

Kalau sebut je beautiful… mesti orang akan cakap Mahal tapikan kenape Premium Beautiful ni mahal.. sape tahu...




Bila sebut je harga 1 set RM2400.. dah terdiam... lidah dah kelu.. atau yang keluar dari mulut... mak aiii… mahalnya…mana nak ambik duit sebanyak tu .. ye la.. dah la kerja makan gaji..gaji bulan-bulan pun tak cukup.. masuk je gaji.. dah.. kene bayar macam-macam.. nak bayar bil air, letrik, telefon, hand phone, rumah, kete, duit belanja rumah, duit pengasuh, dan macam-macam mak nenek lagi la…

Ape kebaikan korset Premium Beautiful nie.. berbaloi ke kalau beli….??? kalau baca testimoni.. ramai yang puas hati dengan kebaikan korset PB nie.. sebab PB nie lain dari korset yang lain..orang kata miracle corset.

Kalau buat kaji selidik.. nape ramai tak peduli pasal PB, nie adalah faktornya
1. MAHAL – saiz kecil RM2400, besar RM2600
2. SESAK NAFAS – buat ape nak seksa diri..tak suka pakai sebab tak selesa
3. SUSAH NAK BUANG AIR –nak buang air pun susah, dah la kene minum 8 gelas kalau pakai PB

4. PAKAI NAMPAK CANTIK, BUKA NAMPAK MEMBUKIT – bila pakai.. badan nampak cantik.. kalau dah bukak.. nampak balik lelemak yang membukit..

Betul tak tekaan nujum pak belalang nie?? Mesti betul kan..

Sape tak pakai memang
tak tahu, tak kenal dan tak cuba maka tak cinta..

PB corset = luxury lingerie + slimming corset + health corset. (3 in 1 )

Barang mahal dah tentu tentu berkualiti tinggi .. macam beg juga la.. bermacam-macam jenama dok ada .. just name it LV, Channel, Prada dan etc..harga beribu ribu..Mahal.. sebab beg bermutu tinggi..

CIRI-CIRI UTAMA PREMIUM BEAUTIFUL ADALAH :-

  • SUPERBRANDS
  • FABRIK YANG BERCIRI AKWATEK DAN AKWADYNE
  • LIFE TIME WARRANTY
  • FAR INFRARED RAYS (FIR)

Dibawah adalah penerangan sedikit mengenai FIR dalam PREMIUM BEAUTIFUL


FIR Fiber in Premium Beautiful

Do you know how the FIR fiber in Premium Beautiful corset is made? What is the material used to create the FIR fibre?

The FIR fiber in Premium Beautiful corset is specially made from a very precious gem, TOURMALINE.





Tourmaline is a mineral crystal which has been proven to emit natural far infrared (FIR) rays.

Research shows that Tourmaline promotes animal and plant metabolism. It also helps to improve circulation, relieve stress, increase mental alertness and strengthen the immune system (Niwa Institute for Immunology, Japan, Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8).

Tourmaline crystal are crushed to extremely small pieces and weaved into fibers of Premium Beautiful corset.

Around 1986, it was found in a research station in Japan that, even though tourmaline was broken down in smaller pieces, a positive and a negative electrode existed on both end of the crystal, and the electrodes never disappeared unless tourmaline was boiled near 1000°C.





Tourmaline crystal is not cheap and the process of weaving the Tourmaline into the FIR fiber required some patented technologies from Japan. So, it explained why Premium Beautiful corset seems to be expensive.

Benefits of Tourmaline
• Detoxification
• Helps aid fat loss
• Reduces water retention
• Improves blood circulation
• Expels unnecessary waste
• Helps cleanse the liver and kidneys
• Helps heal skin disorders
• Reduction in emotional maladies such as anxiety and depression
• Relief from acute and chronic illnesses
• Aids in elimination of heavy metals, poisons, and carcinogenic material from our bodies
• Reduces lactic acids and free fatty acids

Far infraRed is a form of safe radiated energy given off by Tourmaline. Its energy penetrates, warms and increases the blood flow at the point of contact. It is most helpful for its capacity to break down (and relax) water and waste molecules for easier release of toxins.

The far infrared rays that Tourmaline emits create the same resonance in the body as is normally found in water. This has a very soothing effect on the nerves. Three-quarters of the human body is composed of water, this form of resonance absorption creates increased vitality in living tissues, enhancing energy levels and increases metabolism.

Premium Beautiful contains Tourmaline which is a precious crystal. We know that crystals have been used since ages ago to helps to strengthen our immune system, energize us, and heighten that feel-good feeling of emotional well-being.

Dengan memakai korset Premium Beautiful.. badan kita disaluti dengan batu kristal yang akan bertindakbalas dengan badan..dengan mengeluarkan Far infrared (FIR) yang memang banyak kebaikan terhadap tubuh badan manusia..


CALL NOW 0178885853 OR 0192690747 FOR FREE CONSULTATION
Lebih Sihat Lebih Cantik Lebih Yakin

1 comments:

YaNg said...

saya ade set korset utk dijual..baru lagi..nk let go..sebab nak jual saya kat kampung n susah nak jual..harga blh nego..kalau nak sms saya 0176759849

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...